چرا اکستنشن ناخن ها دچار هواگرفتگی می شود؟

هواگرفتن ناخن و بلند شدن آن از روی بستر ناخن، یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ناخن‌کاران تازه کار و حتی با تجربه است.

بلند شدن ناخن و هواگرفتن ناخن‌های شما و یا مشتریان می‌تواند تمامی زحمات شما را به باد دهد و زمان ماندگاری ناخن‌های اکستنشن شده‌ی شما را بسیار کوتاه‌تر کند و ظاهر ناخن‌ها را نامرتب و زشت کند.

چرا باید از هواگرفتن ناخن جلوگیری کرد؟

هواگرفتن ناخن‌های شما ممکن است باعث ایجاد فضاهای تاریک و بدون اکسیژن تبدیل شود و محیط را برای رشد قارچ‌ها و باکتری‌ها فراهم کند. این امر باعث می‌شود که ناخن‌های شما به بیماری‌های قارچی و میکروبی دچار شوند. علاوه بر این، بخشی از ناخن که بلند می‌شود، می‌تواند دردناک باشد و مشکلاتی را در انجام فعالیت‌های روزمره‌تان ایجاد کند.

دلایل زیادی می‌توانند باعث جدا شدن مواد ناخن از بستر آن شود که با توجه به شناسایی علت و بررسی آن، می‌توانید از این مشکل جلوگیری کرده و ناخن‌های شما و ناخن‌های کاشته شده‌ی مشتریانتان از شکستن و بلند شدن در امان باشند.

هواگرفتن ناخن یعنی چه؟

اصطلاح «هواگرفتن ناخن» به جدا شدن مواد و متریال مصرفی کاشت از روی ناخن اشاره دارد که باعث ایجاد فضای باز بین دو لایه می‌شود. در مواقعی که با این مشکل روبرو می‌شوید، ممکن است به جای اصطلاح «هوا گرفتن ناخن» با کلمه «لیفت ناخن» نیز مواجه شوید. شاید در نگاه اول این دو مفهوم یکسان به نظر برسند اما معنای متفاوتی دارند. در ادامه با تفاوت آن‌ها آشنا خواهیم شد.

تفاوت لیفت ناخن و هواگرفتن ناخن چیست؟

به بلند شدن کامل مواد و متریال مصرفی روی ناخن لیفت ناخن می‌گویند اما در واقع هواگرفتگی باعث جدا شدن بخشی از متریال و مواد مصرفی روی ناخن می‌شود. پس در واقع زمانی که به طور کلی این مواد از سطح ناخن جدا می‌شوند، لیفت ناخن و زمانی که صرفا بخشی از این مواد از سطح ناخن فاصله بگیرد، هوا گرفتن اتفاق می‌افتد.

دلایل هواگرفتن ناخن

بلند شدن ناخن‌های کاشته شده شما ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد، اما با پیدا کردن دلیل آن و بررسی و رفع این مشکل، می‌توانید جلوی آسیب و هوا گرفتگی ناخن‌ها را بگیرید. در ادامه مهم‌ترین دلایل را بررسی خواهیم کرد.

شناخت نادرست و ناکافی از جنس ناخن (چربی و خشکی):

شناخت نادرست از جنس ناخن شما وعدم اجرای اصولی فرآیند کاشت مناسب با آن، می‌تواند باعث لیفت و هواگرفتگی ناخن‌ها شود. پیشنهاد ما به شما این است که با توجه به ویژگی‌های ناخن، شناخت درستی از جنس ناخن پیدا کنید.

استفاده از متریال بی‌کیفیت:

استفاده از متریال و مواد بی‌کیفیت می‌تواند عامل اصلی بلند شدن بخشی از کاشت ناخن شما باشد. حتی اگر تمامی مراحل به درستی انجام شود اما از متریال مناسب استفاده نشود، نتیجه‌ای مطلوب به دست نخواهد آمد.

زیرسازی نادرست:

زیرسازی نادرست می‌تواند باعث هوا گرفتن و لیفت شدن ناخن‌ها شود. لذا، مراحل زیرسازی را مجدداً بررسی کرده و از درستی انجام دادن تمامی مراحل مطمئن شوید.

مانیکور ناقص و نادرست:

نحوه‌ی مانیکور کردن می‌تواند عاملی برای هواگرفتن ناخن‌ها باشد. پیشنهاد ما به شما این است که مراحل مانیکور را مجدداً بررسی کنید و همه‌ی مراحل را به درستی انجام دهید.

درست پرس نشدن مواد بر روی بستر ناخن:

حرکات و ضربات قلموی کاشت بر روی مواد بسیار مهم است. در حین این کار دقت لازم را داشته باشید تا مطمئن شوید که مواد شما روی ناخن‌ها، کامل پرس شده‌اند و بعد از مدت زمان کوتاه، دچار هوا گرفتگی نخواهند شد.

دورگیری نامناسب مواد:

دورگیری کردن مواد در مراحل پایانی سوهان‌کشی، مهم است و تاثیر به سزایی در هوا گرفتن ناخن دارد. اگر این مرحله را فراموش می‌کنید، حتما آموزش‌های لازم را بگذرانید.

استفاده از فرمر یا تیپ:

تکنیک تیپ در واقع یک تکنیک اولیه برای بلندتر کردن قد ناخن به شمار می‌رود. اگر به درستی با این تکنیک آشنا باشید، روش خوبی برای اکستنشن است. اما تکنیک استفاده از تیپ محدودیت‌های خاصی دارد و تنها برای ناخن‌های سالم و در کاشت اولیه مناسب است. به عنوان مثال برای ناخن‌های سر بالا و سر پایین توصیه نمی‌شود.

با استفاده از فرمر، می‌توان هر نوع ناخنی را کاشت کرد، از جمله ناخن‌های صدف بزرگ، ناخن‌های صدف کوچک و ناخن‌هایی که صدف کوتاهی دارند. در واقع، فرمر برای اکستنشن هر نوع ناخنی مناسب است و محدودیت‌های تیپ را ندارد.

درجه‌بندی سختی و زبری سوهان‌ها:

سوهان‌های کاغذی دستی درجات مختلفی از سختی و نرمی دارند. می‌توان با توجه به رنگ نوارهای دور سوهان و شیارهای روی سوهان، میزان زبری و نرمی سوهان را تشخیص داد. در ادامه به شما کمک می‌کنیم تا با دانستن نکات ضروری بتوانید سوهان مناسب را انتخاب نمایید.

  • سختی سوهان کاغذی دستی با درجه گرید ۸۰ تا ۲۴۰ مشخص می‌شود. هرچه عدد کمتر باشد، سوهان زبرتر و هرچه عدد بزرگتر باشد، سوهان نرم‌تر خواهد بود.
  • سوهان‌های با شماره ۸۰ تا ۱۲۰ برای کار روی مواد مناسب هستند و جنس آن‌ها نیز سخت است. سوهان‌های با شماره ۱۲۰ به بالا معمولاً برای اصلاح ناخن طبیعی استفاده می‌شوند.
  • برای ناخن طبیعی، به ویژه برای زیرسازی و رفع خط و خش، گرید ۱۸۰ به عنوان مناسب‌ترین گرید مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • سرسوهان‌های فلزی برقی نیز در اشکال و جنس‌های مختلف تولید می‌شوند و میزان زبری و نرمی آنها از دو راه قابل تشخیص است.

روش اول: رنگ نوارهای دور سر سوهان و شیارهای روی سوهان می‌تواند به شما کمک کند تا میزان زبری و نرمی سر فلزی را تشخیص دهید. بر اساس رنگ‌ها، سطوح زبرتر به نرم‌تر به ترتیب مشکی، سبز، بنفش، آبی، قرمز و زرد است.

روش دوم: سوهان‌هایی که شیارها بین آن‌ها فاصله بیشتری دارند و شیارهای بزرگتری دارند، سر سوهان را نرم‌تر می‌کنند. سوهان‌هایی که شیارهای ریزتر و با فاصله کمتری دارند، سر سوهان را نرم‌تر می‌کنند.

استفاده از این راهنما و رعایت نکات فوق، می‌تواند به جلوگیری از هوا گرفتن ناخن و بلند شدن مواد مصرفی روی ناخن کمک کند.

پاسخ دهید